Wie zijn we?

Sofie Demeyer

Ik studeerde rechten aan de KU Leuven (1990) en communicatie- wetenschappen aan de Universiteit Gent (1991). Als journaliste leerde ik vlot communiceren en omgaan met mensen. Vanuit die bekommernis heb ik mij omgeschoold tot bemiddelaar in familiezaken aan de KU Leuven.

 

 

Steffi Blomme

Ik studeerde rechten aan de Universiteit Gent (2012) en deed als advocaat dagelijks ervaring op in familiezaken en burgerlijke zaken. Ik volgde de opleiding bemiddeling in familiezaken en in burgerlijke zaken bij Gandaius, Mediv en bMediation.

 

 


Florence Verhenne

Ik studeerde rechten (2012) en notariaat (2013) aan de Universiteit Gent. Ik werkte jarenlang als notarieel juriste en ben daardoor vertrouwd met familiale dossiers. Mijn kennis en vaardigheden verfijnde ik tijdens de opleiding bemiddeling in familiezaken aan de KU Leuven.